НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

UMN 16:00 Разумков створює партію. Нардеп Дмитрук влаштував бійку в Одесі. Німеччина вивозить сім'ї дипломатів

15:49 / 25 січня 2022

Ексголова Верховнаї ради Дмитро Разумков 24 січня представив громадську організацію "Команда Разумкова". Головою громадської організації стала Ольга Туній. У коментарі Суспільному Разумков розповів, що створення громадської організації – це перший крок в напрямку створення партії.

Наступним кроком, за словами Дмитра Разумкова, буде проходження процедури реєстрації партії. Назву партії, за словами народного депутата, обере з'їзд.

Ми не хотіли йти за тим принципом, який вже давно існує в українській політиці: взяли одну (партію – ред.), перейменували, побігли далі. Хоча насправді, сьогодні 13 загальноукраїнських партій запропонували їх очолити. Не купити, а саме очолити", – заявив Разумков.

Він заявив, що боротьба з корупцією є метою нової громадської організації.

Бійка з нардепом Дмитруком в Одеській міськраді

Сьогодні Артем Дмитрук намагався прорватися на засідання земельної комісії у міській раді Одеси. Там ключовим питанням було відведення 6 гектарів землі на Гагарінському плато під санаторієм "Аркадія", що належить Держприкордонслужбі.

Натисніть на Watch on YouTube, аби переглянути відео.

У поліції Одеси повідомили, що в результаті конфлікту постраждало троє охоронців. Подію кваліфіковано як хуліганство за частиною 3 статті 296 Кримінального кодексу України.

Дмитрук входить до складу міжпарламентської групи "Розумна політика", яку створив Разумков, та є членом Комітету Верховної ради з питань правоохоронної діяльності. 

На це відреагувала й генпрокурор Ірина Венедіктова у Facebook.

Якщо ви подивитесь цей відеоролик, може скластися враження, що це уривок із якогось фільму про гангстерів, а актор відривається від погоні після пограбування банку. Однак ні – це реальна сцена проведення перемовин українського парламентаря із представниками громади м. Одеси. Відомості невідкладно внесені до ЄРДР і ми обов’язково розберемося: хто, коли і за яких обставин все це вчинив", – написала генпрокурор Ірина Венедіктова у Facebook.

Німеччина вирішила вивезти з України родини співробітників посольства — МЗС

Станом на 24 січня лише чотири держави повідомили МЗС України про наміри евакуювати членів родин і частини співробітників або дозволити їм добровільно залишити українську територію: США, Велика Британія, Австралія та Німеччина. Решта держав, ЄС, ОБСЄ, Рада Європи, ООН, НАТО та представництва інших міжнародних і регіональних організацій інформують МЗС про відсутність на цьому етапі планів здійснювати евакуацію або скорочувати персонал з огляду на відсутність достатніх причин для такого кроку”, — йдеться на сайті МЗС.

Читайте також: "Все що зараз відбувається - це психологічна атака", – генерал-майор СБУ про загострення ситуації навколо України

А тим часом президент Хорватії заявив, що Україні не місце в НАТО, і назвав Революцію гідності переворотом.

Коли Україна змінила владу, тоді цей рух, який не був демократичним, був переворотом, під час якого було вбито 50 людей. Історія була така – Україна йде на захід, нічого не питаючи у росії, в ЄС на неї чекають молочні ріки - кисільні береги. Україна досі залишається однією з найбільш корумпованих країн, ЄС нічого Україні не дав", – сказав Зоран Міланович.

За словами Мілановича, він буде всіма силами ставати на заваді будь-якому залученню Хорватії до конфлікту між рф та Україною.

Абсолютно протилежна позиція у Чехії. Там готові допомогти Україні військовими.

Україна - наш партнер. Партнер НАТО і партнер Чеської Республіки. У нас є спільна історія, обидві країни були під радянським пануванням. Україна є хорошим партнером НАТО. Україна заслуговує на самостійне вирішення власної долі. Якщо Чехію попросять надіслати солдатів в Україну, ми готові це розглянути. Ми маємо волю допомогти Україні", - сказала міністр оборони Яна Чорнохова.

Тим часом у Міноброни закликають українців не панікувати

Публічне викриття планів ворога демонструє нашу до них готовність і дає час дипломатії попрацювати над запобіганням їх реалізації. Тому оприлюднені сценарії - це зруйновані сценарії, їх вже боятись не варто. Якби українська армія була не готова дати відсіч, то агресор би цим вже давно скористався. Але як бачимо – позиції зберігаються. Тому потрібно довіряти Збройним Силам та сприймати ситуацію спокійно", – повідомила заступниця міністра оборони Ганна Маляр.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua