НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

"Все що зараз відбувається - це психологічна атака", – генерал-майор СБУ про загострення ситуації навколо України

18:14 / 24 січня 2022

Українцям треба згадати, що ми 8-й рік воюємо і що у нас щотижня є загиблі. Про це в етері UMN 24 січня розповів Віктор Ягун, генерал-майор запасу СБУ, заступник Голови СБУ з березня 2014 по червень 2015 року, директор Агентства з реформування сектору безпеки, експерт з питань національної безпеки.  

І слід розуміти, що може початися гаряча фаза. Наші військові готові до цього і кажуть, що нарешті побачать тих військових з шевронами і будуть точно знати, що вони там є. Хто має безпосереднє відношення до бойових дій, то всі готові і сконцентровані. Та чекають, коли ворог ухвалить рішення", – сказав Ягун.

За словами експерта, рф може не так швидко ухвалити рішення про напад.

Я боюся, що ворог може не ухвалити рішення. Те, що було в 14-му році, я можу порівняти, і те, що зараз – це небо і земля. Військові були не те, що не готові, вони не розуміли, що відбувається. Дивуюся, що пройшло 8 років і вони думають, що їм тут щось вдасться. Ну, так вдасться, мають більше сил. Не зможе росія зібрати всі танки зі своєї землі. Так само і з кораблями. Все нормально і не треба лякатися", - розповів експерт з питань національної безпеки.

Повідомлення про імовірний напад та скупчення військ у ЗМІ, Ягун називає психологічним тиском.

Якщо справді комусь треба десь напасти, то про це ніхто не буде розповідати. Якщо справді готуються до наступу, то ніхто це не буде показувати по телебаченню. Все, що зараз відбувається в інформаційному просторі – це просто психологічна атака, спрямована на підняття паніки. Якщо піддаємося паніці, то це вже перемога ворога. Вони ж на що розраховують? На те, що почнуть скуповувати бензин і всі будуть бігати у розпачі. А коли беруть інтерв’ю у Харкові і людина каже: так, я закупив продукти, так, я, можливо, вивезу своїх на дачу, а сам буду тут гризти землю і буду зустрічати їх тут за кожним поворотом. Сподіваюся, що ми змінилися і ми готові до прийняття ворога. І вони про це знають і ціна для них буде шалена. Я не вірю, що вони підуть в атаку. А якщо підуть, то ми готові", – зазначив Віктор Ягун.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua