НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Правда проти брехні. Держдеп США розібрав популярні російські фейки про Україну. МЗС росії заперечує

10:59 / 24 січня 2022

У Міністерстві закордонних справ рф поскаржилися на те, що в Україні українська мова приходить на зміну російській у різних сферах, зокрема в освіті.

Таке повідомлення з'явилося на сайті МЗС рф у відповідь на публікацію Держдепартаменту США спростування популярних тез російської дезінформації.

Напередодні, 20 січня,  Дерджеп зібрав найпопулярніші фейки росії про Україну. Так державний департамент США спростував російську дезінформацію, якукремль використовує по відношенню до України на міжнародній арені. Мета таких дій з боку росії — показати, що Україна нібито є агресором у російсько-українських відносинах.

Зокрема в інформаційному бюлетені Держдепу вказують, що в окупованому росією Криму та в ОРДЛО українці стикаються з придушенням їхньої культури та національної ідентичності, а також живуть за умов жорстоких репресій та страху. При цьому в США зазначають, що немає жодних достовірних даних про те, що будь-які етнічні росіяни чи російськомовні перебувають під загрозою з боку української влади.

У відповідь на це офіційна москва заявила, що нібито ситуація з правами людини в Криму, включно зі становищем національних меншин, "не просто покращилась… а стала якісно іншою". Крім того, російське МЗС обурилося підтримкою української мови в Україні та побачило в цьому "жахливі масштаби" порушення й утисків російськомовних громадян.

Порушення прав багатомільйонного російськомовного населення в Україні досягли жахливих масштабів. Влада країни [України] ухвалює дискримінаційні закони про мову, освіту, т. зв. корінні народи, витісняючи російську мову з усіх сфер життя", - заявили в російському МЗС.

Щодо російсько-української війни в МЗС рф повторюють, що київська влада і Захід, що підігрує їм, намагаються виставити росію стороною конфлікту в Донбасі.

Провина за дестабілізацію ситуації в Україні повністю лежить на США та інших країнах НАТО, які у лютому 2014 р. підтримали державний переворот, внаслідок якого було повалено законно обраний президент, а до влади прийшли націоналісти. Жителі Криму та Донбасу, побоюючись за власну безпеку, не побажали жити під керуванням послідовників Бандери та Шухевича. Внаслідок цього Крим повернувся до складу росії, Донецька та Луганська області проголосили незалежність, і Київ розв'язав громадянську війну проти Донбасу, що триває досі", - йдеться на сайті російського МЗС

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua