НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Казанський: для росії мінські угоди набагато важливіші, ніж визнання якихось "огризків" на Донбасі

18:14 / 20 січня 2022

"Це черговий елемент шантажу і погроз із боку росії, що "от ми зараз визнаємо "л\днр" і ви ніколи не отримаєте ці території назад". Це не перша така історія, коли якісь політсили росії закликають визнати цих бойовиків. Комуністи, які подали це звернення закликають до визнання "л\дрн" як Жириновський, ледь не з перших днів війни. Це не новина.

Депутати з "Єдіной расіі" вже почали розповідати, що росії це не вигідно, бо це протирічить мінським угодам. Для росії мінські угоди набагато важливіші, ніж визнання якихось "огризків" на Донбасі. 

Ніяких республік не існує, це території захоплені росією, які вона використовує проти нас.

Пам’ятаєте інтерв’ю Лаврова минулого року, де він сказав, що "Зеленський - на крючке Минских соглашений". Тобто це засіб нас тримати на гачку, примушувати легалізувати бойовиків, змінювати нашу конституцію і єтиний легітимний спосіб зробити залежною від росії країною. Вони будуть триматися за мінські угоди, бо визнання бойовиків - це фактично вихід росії з мінських угод і можна трактувати як відкриту агресію проти нас. Росія вже 8 років старанно цю агресію приховує, ховаючись за спинами бойовиків, найманців, парамілітарних формувань. Я не думаю, що вони самі зараз візьмуть і цю історію закриють, бо якісь комуністи це запропонували.

Якби вони хотіли їх визнати, то це подавав би якийсь авторитетний депутат від патрії путіна, або сам путін виступив би з такою ініціативою. Думаю, це просто елемент гри і визнання не буде", – розповів в екслюзивному коментарі для skrypin.ua представник України в ТКГ Денис Казанський.

А тим часом у путіна прокоментували цю ініацтиву комуністів. Його речник дмітрій пєсков заяив, що "все-таки в Держумі має відбутися голосування, і це звернення або буде ухвалено, або не буде. Це депутатська ініціатива. Є певна процедура, і до того, як її буде завершено, щось говорити не вважаю за можливе".

Напередодні з'явився текст звернення до путіна від комуністичної партії рф з проханням визнати "л\днр". "Таке визнання створить підстави для забезпечення гарантій безпеки та захисту їхніх народів від зовнішніх загроз та реалізації політики геноциду", - йдеться у документі.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua