НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Блінкен: НАТО посилить присутність, допомогу Україні збільшать, якщо рф обере шлях конфлікту

09:47 / 12 січня 2022

Держсекретар підтвердив свою підтримку дипломатії як єдиного відповідального шляху вперед, і що без України жодних предметних дискусій щодо України не буде. Він повторив: якщо росія обере шлях подальшого конфлікту, Сполучені Штати і наші союзники й партнери готові забезпечити величезні витрати для російської економіки, посилити присутність НАТО в прифронтових державах Альянсу і збільшити оборонну допомогу Україні", – йдеться в повідомленні Держдепу після телефонної розмови держсекретаря Ентоні Блінкена та міністра закордонних справ Дмитра Кулеби.

Білнкен та Кулеба також обговорили наступні кроки після діалогу зі стратегічної стабільності США та росії в Женеві та засідання Ради НАТО-росія в Брюсселі, яке відбудеться сьогодні 12 січня. Держсекретар поділився також очікуваннями від засідання Постійної ради ОБСЄ 13 січня у Відні.

Провів розмову з американським колегою та другом Ентоні Блінкеном. Протягом тижня дипломатичних контактів з рф, Україна та США залишаються єдиними у прагненні деескалації завдяки дипломатії та силі. Ми продовжуємо тісно працювати разом над стримуванням рф від подальшої агресії" - написав у Twitter Дмитро Кулеба за результатами розмови.

Тим часом президент Франції Еммануель Макрон на пресконференції привітав можливість залучити США до переговорів у нормандському форматі.

Нормандський формат залишається дієвим, це відповідна платформа для вирішення кризи в Україні. У цьому контексті участь США у цьому процесі є добрим знаком, який ми маємо вітати", - сказав президент Франції.

За його словами, переговори між США та Росією щодо України є не лише питанням колективної безпеки між двома державами, і "це добре".

Ми не маємо заважати цьому діалогу або критикувати його, тому що він доповнює зусилля Європи, яка представлена нормандським форматом через участь Німеччини й Франції", - сказав Макрон.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua