НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

"Його зробили з гівна та гілок" - Айдер Муждабаєв про мєдвєдєва та його вис$р на Україну

20:35 / 11 жовтня 2021

Він (дмітрій мєдвєдєв, ред.) – шестірка. Це не людина зовсім. Він ніколи не був людино. Я навіть впевнений, що його десь в лабораторії вигадали, зробили з лайна й гілок. В черговий раз дивує частина української політичної аналітики, яка пише що це заява мєдвєдєва, що він може стати наступником путіна. Слухайте, ну це така стара пісня, яку навіть забув уже. Він давно відпрацьований матеріал... Я просто хочу сказати, що звісно цю статтю писав не він. Він на це просто фізично не спроможний. Цю статтю могла написати його прессекретарка наташа прімакова. Але й це не факт... Я думаю, що це затулін... У цьому тексті звісно є алкогольні ноти: вони в образі, вони в тоні. Тобто, коли алкоголік перебуває в тривалому часі без ремісії, то таке буває. Це не стосується мєдвєдєва - його взагалі не існує, щоб ви зрозуміли. Це стаття погоджена путіним", – сказав в етері UMN журналіст Айдер Муждабаєв.

Він також звернув увагу, що ця стаття вийшла десь о півночі й з її публікацією поспішали.

Це (зроблено, ред.) до візиту Вікторії Нуланд (заступниця держсекретаря США з політичних справ, ред.) Вона ж така, вважається русофобкою в їхній пропаганді. Їй навіть заборонили в'їзд у рейх. А тут вони її навіть запросили", – розповідає журналіст.

До Москви вона вже прибула з триденним візитом. 12 жовтня Нуланд проведе переговори із заступником міністра закордонних справ рф сєргєєм рябковим, а 13-го – із заступником керівника адміністрації президента рф дмітрієм козаком.

Читайте також: Підсанкційна Нуланд їде до Москви – росіяни кажуть, що обмінялися зі США послабленням санкцій

Також Айдер Муждабаєв розповів, як у тексті від імені мєдвєдєва відгукуються про Крим.

У цій, так би мовити промові не мєдвєдєвській, я наголошую, а путінській, 100 відсотків – дуже злі слова стосовно Криму, Кримської платформи, яка названа дебільною. Це ж нервове. Це відображення, як вони ставляться, як це болюче для них. І друге – це закон про корінні народи України. Це вже вдруге, спочатку шеф його це особисто істерику влаштував, а зараз цей підлеглий. Це ж не просто так. Два аватари, а суть одна... Він там перераховує деякі народи в Україні, і він не каже кримські татари, він каже татари. Хоча він добре знає, що татар тут не існує. Тут є татари звісно, але народу татарського тут не існує. Він має на увазі кримських татар, але спеціально використовує таку термінологію "татари", вигадану раніше. Він повторює це і вони дуже роздратовані... Просто Крим та кримські татари (киримли) для мєдвєдєва, для всього цього кодла – голка в яйці", – зазначив журналіст.

Уже не вперше російські керманичі присвячують Україні довгі тексти. У липні статтю зі своїм трактуванням української історії опублікував президент рф владімір путін. У ній він вкотре доводив тезу про те, що Україна та росія - один народ та переконував, що Київ перебуває під зовнішнім управлінням.

Раніше Зеленський доручив Єрмаку організувати зустріч з путіним.

7 жовтня цього року у путіна казали про підготовку порядку денного зустрічі із Зеленським

Читайте також: Дибільні "Кримські платформи" та конфронтація з рф на межі війни" – мєдвєдєв написав агресивну статтю про Україну

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua