НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

​Дії особи, схожої на Гео Лероса, можуть містити ознаки кримінального злочину, - ДБР

21:23 / 13 вересня 2021
фото Андрій Якобчук

Державне бюро розслідувань посилаючись на відео з анонімного телеграм-каналу повідомило, що особа схожа на народного депутата Гео Лероса підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину. 

В повідомлення йдеться наступне: 

- На відео зафіксовано особу, що зовні схожа на народного депутата Гео Лероса, яка за грошову винагороду підшукує співучасників для вчинення кримінального злочину, а саме – імітації нападу на себе особисто задля створення ілюзії погроз, нібито, за політичну діяльність та з метою дискредитації органів державної влади.

- Також на відео він обговорює зі співрозмовником план використання даної ситуації, як інформаційного приводу для подальших публічних виступів.

- За таких обставин дії вказаної особи можуть бути кваліфіковані за ч. 1 ст. 14 (готування до злочину) та ч. 2 ст. 384 КК України (введення в оману суду або іншого уповноваженого органу) про що ДБР проінформував Офіс Генерального прокурора задля надання правової оцінки та внесення інформації в ЄРДР.

Нагадаємо, інформація про підпал автівки Гео Лероса з'явилася 28 серпня 2020 року. 

Гео Лерос прокоментував це повідомлення у своєму Телеграм-каналі: 

На відео повністю сфабрикований звук та замазано 70% екрану. У мене є прості питання до авторів цього «творіння»: Чи можливо, щоб дане відео записане рік-півтора тому(якщо взяти до уваги тему відео), але вийшло воно тільки зараз? Невже зграя Зеленського так довго терпіла, і нарешті «увірвався терпець»? Чого чекали? Чому на відео замазано 70% екрану? Хто же там?) Де це знято і коли? І взагалі, раз таке фуфло можна публікувати, тоді нехай це буде зустріччю із Зеленським та Єрмаком. Якщо ні, тоді нехай публікують повне відео і звук, щоб можна було провести експертизу, а не годувати всіх черговим л@йном.

Нагадаємо, минулого тижня у Верховній Раді відбулася штовхонина між народними депутатами Гео Леросом та Миколою Тищенком. Тищенко намагався зупинити виступ Лероса, який гостро висловлювався з трибуни на адресу Зеленського та глави Офісу Президента Андрія Єрмака. 

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua