НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

На росії дозволили жителям ОРДЛО голосувати онлайн на виборах у держдуму

14:18 / 20 липня 2021

Про таке йдеться в постанові московитського Центрвиборчкому, повідомляють пропагандистські медіа.

На виборах депутатів держдуми по федеральному виборчому округу в дистанційному електронному голосуванні має право взяти участь громадянин рф, який не має реєстрації за місцем проживання на території рф, який отримав громадянство у спрощеному порядку відповідно до указу президента рф від 24 квітня 2019 року номер 183", – йдеться в повідомленні.

Охочі проголосувати мають бути зареєстровані на порталі держпослуг і їхній обліковий запис має бути підтверджено.

Вибори в держдуму рф заплановані на 19 вересня 2021 року.

Питання про Порядок дистанційного електронного голосування на них був першим у порядку денному ЦВК рф на 20 липня

Раніше UMN.UA повідомляв, що депутати-єдінороси проводили агітацію перед виборами до держдуми рф на окупованому Донбасі. Українське МЗС закликає громадян не брати участь у голосуванні. Про це в коментарі РБК-Україна заявив речник МЗС Олег Ніколенко.

За його словами, в окупованому Луганську пройшов так званий "Форум громадян росії", на якому російські депутати агітували українців з російськими паспортами голосувати на виборах до Думи.

Очевидно, що падіння рейтингів російської правлячої сили на тлі важкої епідемічної ситуації на росії намагаються компенсувати за рахунок жителів українських окупованих територій. Такий собі крок політичного відчаю. Адже проконтролювати намальовані там результати "підтримки" "Единой россии" буде фактично неможливо. Це, в свою чергу, поставить під сумнів легітимність російського виборчого процесу", – зазначив Ніколенко.

МЗС України розглядає агітацію російських депутатів в Луганську і незаконну паспортизацію як цілеспрямований підрив мирного врегулювання війни на Донбасі, а також демонстративний приклад відходу росії від своїх зобов'язань у рамках мінських угод і підсумків Паризького саміту лідерів "нормандської четвірки".

Тим часом Комітет Європейського парламенту у закордонних справах пропонує не визнавати легітимність державної думи росії, якщо на чергових виборах восени 2021 року будуть зафіксовані порушення. Крім того, комітет заявляє, що ЄС має дати відсіч агресивній політиці режиму владіміра путіна, йдеться на сайті Європарламенту. 

Зокрема, в новій доповіді євродепутати дають ясно зрозуміти, що парламент проводить відмінність між російським народом та режимом путіна. Останній, за їхніми словами, став "застійною авторитарною клептократією на чолі з довічним президентом в оточенні олігархів".

У документі йдеться, що ЄС має посилити союз із США та іншими союзниками, щоб врівноважити зусилля росії та Китаю з ослаблення демократії в світі та дестабілізації європейського політичного порядку. Цей союз повинен передбачати санкції.

На закінчення депутати зазначають, що ЄС має бути готовий відмовитися від визнання російського парламенту, якщо вибори 2021 року будуть визнані проведеними з порушенням демократичних принципів і міжнародного права. Звіт буде винесено на голосування в Європейському парламенті в цілому.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua