НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

UMN 16:00 Байден погрожує рф // Білорусь без SWIFT // Українська форма VS УЄФА

15:40 / 10 червня 2021

Байден прибув до Британії й заявив про наслідки для росії

Сьогодні зустрінуться Байден та прем'єр Британії Борис Джонсон. США й Великобританія зобов’язалися узгодити нову «Атлантичну хартію», яка має зміцнити торгові, туристичні та технічні зв’язки між двома країнами. Лідери повинні узгодити нову хартію.

Джо Байден вже й встиг зробити заяву щодо росії. Президент США перед близько тисячею військових на британській авіабазі сказав, що передасть чітке послання путіну, коли вони зустрінуться наступного тижня після окремих самітів з лідерами НАТО, G7 та ЄС.

Ми не прагнемо конфлікту з росією. Ми хочемо стабільних і передбачуваних відносин… але я чітко дав зрозуміти: Сполучені Штати відповідатимуть рішуче і конструктивно, якщо російський уряд займатиметься шкідливою діяльністю", – зазначив американський президент.

Фото: Reuters

США та ЄС хочуть посилити координацію для відповіді на дії росії

На зустрічі 15 червня в Брюсселі президент Джо Байден і 27 лідерів ЄС заявлять, що для координації їхньої політики і дій вони встановлять діалог високого рівня між ЄС та США щодо росії, передає Bloomberg.

Байден візьме участь в саміті ЄС-США відразу після зустрічі "Великої сімки" в ці вихідні і зустрічі лідерів країн НАТО. Після цього Байден зустрінеться з путіним у Женеві.

Тим часом російський диктатор напередодні заявив, що вступ України до НАТО – це "червона лінія".

Уявіть собі, що Україна стане членом НАТО. Підлітний час ракети від Харкова чи Дніпра до Москви зменшиться до 7-10 хвилин. Це для нас червона лінія чи ні?", – заявив путін в етері російського пропагандистського каналу.

УЄФА зобов'язала Україну прибрати з форми збірної "Героям Слава!"

В Українській асоціації футболу хочуть залишити гасло «Героям слава!» на формі збірної України. Нині ведуться перемовини між УАФ та УЄФА з цього питання, передає Укрінформ з посиланням на Tribuna.com. 

Раніше стало відомо, що слоган «Героям слава!» УЄФА зобов'язала Україну прибрати,оскільки в поєднанні із першим (Слава Україні"), на думку організації, він несе політичний підтекст.

Спочатку представники організації не досліджували питання з контекстом відповідного вітання" Героям слава " детально, а після додаткової перевірки нібито виявили, що в ньому є, зокрема історичний та мілітаристський сенс.

Російський футбольний союз після презентації нової форми України запропонував її заборонити. В обрисі нової футболки було зображено кордони країни включно із українським Кримом, який окупувала росія.

Білорусь може залишитися без SWIFT

На розгляд Ради Європейського Союзу внесли проєкт резолюції про посилення санкцій проти режиму Аляксандра Лукашенки через викрадення літака Ryanair та арешт журналіста Романа Протасевича та його дівчини Софії Сапєгі. Відповідний документ опублікований на сайті Європарламенту.

Ось які обмеження проти Білорусі пропонують в ЄС:

  1. персональні санкції проти пропагандиста Марата Маркова через інтерв'ю із затриманим Протасевичем;
  2. четвертий пакет санкцій проти влади;
  3. секторальні санкції проти торгівлі сирою нафтою і нафтопродуктами, а також калійну, сталеливарну і деревообробну промисловість;
  4. тимчасово виключити Білорусь із системи SWIFT;
  5. тимчасово виключити Білорусь з міжнародних спортивних організацій та обмежити доступ національної збірної до міжнародних змагань, в тому числі Олімпійських ігор в Токіо;
  6. позбавити державне телебачення Білорусі права на трансляцію матчів чемпіонату Європи з футболу і передати це право телеканалу "Белсат", який вважається незалежним.

Система SWIFT дозволяє банкам і компаніям обмінюватися фінансовими повідомленнями по всьому світу. Міжнародні транзакції без SWIFT неможливі.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua