НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

UMN 15:00 НАТО за Україну // Зеленський проти Вовка

14:56 / 13 квітня 2021

НАТО за Україну

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг розповів, коли Україна зможе стати членом НАТО. 

Це залежить від України, коли вона вирішить, що готова до членства в НАТО. Ніхто не може перешкодити або втручатися в цей процес. Це суверенне право нації - звертатися за членством. Союзники врешті вирішать, коли це станеться, це дуже важливий принцип.

Єнс Стотенберг, генеральний секретар НАТО 

Цю заяву він зробив під час спільної пресконференції з міністором закордонних справ України Дмитром Кулебою. Також він зазначив, що росія має припинити нарощування військ на кордоні з Україною. 

Разом з тим, Дмитро Кулеба наголосив, що Україна цінує підтримку союзників. І додав, що якщо росія знову почне насильство - це буде їй дорого коштувати. 

Нагадаємо, що заяву про підтримку суверенітету України та недопущення провокцій з боку росії зробили посли країн G7.

Ці широкомасштабні переміщення військ без попереднього повідомлення є загрозливими та дестабілізуючими діями. Ми закликаємо росію припинити свої провокації та негайно деескалювати напруженість відповідно до своїх міжнародних зобов'язань. Зокрема, ми закликаємо росію дотримуватися принципів та зобов’язань ОБСЄ, які вона підписала, щодо прозорості військових рухів, та реагувати на процедуру, встановлену главою III Віденського документа,

йдеться у документі.

Зеленський проти Вовка

Володимир Зеленський подав до Верховної Ради законопроєк про ліквідацію ОАСК, як невідкладний. Про це повідомляють в Офісі президента. 

Сьогодні я вношу до парламенту законопроект про ліквідацію Окружного адміністративного суду міста Києва. Суду, який так і не зміг повернути довіру до себе, але впорався з поверненням скандалів і дивних рішень, далеких від розуміння справедливості. Досить сейфів, набитих мільйонами готівки, у пов’язаних із керівництвом суду осіб або очікування чергових записів скандальних розмов з кабінетів суддів, які думають, що переважують усе в нашій країні. Суд, одним рішенням якого може бути поставлений хрест на будь-якому досягненні держави, будь-якій реформі, буде ліквідований. Сприймайте це як сигнал до будь-якого суду, який зрадив повазі до закону.

Володимир Зеленський, президент України

Нагадаємо, що минулоги тижня детективи НАБУ затримали "на гарячому" брата голови Окружного адміністративного суду міста Києва під час отримання хабаря. За версією слідства, гроші були для самого Павла Вовка, аби через нього вирішити питання про позитивне рішення у справі за позовом суб'єкта господарювання.

ОАСК відомий своїми спірними рішенями. Наприклад, цей суд визнав незаконною націоналізацію "ПриватБанку", було скасовано перейменування Московського проспекту на проспект Бандери та скасував новий український правопис. 

Крім того, вчора стало відомо, що ОАСК почав проваджнення за позовом партії Шарія щодо визнання протиправними дії СБУ "щодо складення та надсилання до Міністерства юстиції України листа про порушення партією Шарія українського законодавства".

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua