НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Генштаб ЗСУ написав слова "росія" та "російська федерація" з маленької літери

21:46 / 9 квітня 2021

Слова "росія" і "російська федерація" написані малими літерами. Це можна побачити безпосередньо на знімку заяви головнокомандувача Збройних Сил України нижче. Зазначимо, що Українська медійна мережа UMN.ua пише так ще від початку створення. І не тільки ці слова, а й прізвище очільника держави-терориста й вбивці путіна - також.

Зокрема, в заяві головнокомандувача ЗСУ Руслана Хомчака у Facebook зазначено, що “повідомлення, поширені державою-агресором російською федерацією  про нібито “підготовку України до наступу на Донбас” не відповідають дійсності та носять характер цілеспрямованої кампанії з дезінформації. Ця кампанія має на меті дискредитувати Україну на міжнародній арені, посіяти паніку серед населення тимчасово окупованих територій, змінити інформаційний порядок денний для просування геостратегічних інтересів Кремля”.

Збройні сили України готові до адекватної відповіді як у разі ескалації конфлікту в районі проведення операції Об’єднаних сил, так і у випадку ускладнення воєнно-політичної та воєнно-стратегічної обстановки навколо України”,- йдеться в заяві.

Знімок з Facebook

Нагадаємо, що є нові дані української розвідки: росія продовжує стягувати війська до кордону з Україною та на тимчасово окуповані рф українські території. Також українська розвідка не виключає спробу просування російських окупаційних військ углиб території України.  

Раніше UMN.UA повідомив, що президент держави-агресора владімір путін подзвонив президенту Туреччини Ердогану перед приїздом Зеленського і що наговорив. А мід росії вже пригрозив Україні масштабною ескалацією на Донбасі.

Підпишіться на нас у соцмережах: UMN є там, де зручно вам!

Telegram

Twitter

Facebook

YouTube

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua