НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Війська США в максимальній боєготовності через активність РФ біля кордонів України – ЗМІ

15:54 / 1 квітня 2021

Європейське командування збройних сил США (EUCOM) привело в максимальний рівень боєготовності армію у зв’язку зі стягуванням озброєння РФ до кордону України і відновленням бойових дій на Донбасі, повідомляє Politico. За інформацією видання, Пентагон насторожений через активізацію росії в Східній Європі та Арктиці. Представник EUCOM, капітан Венді Снайдер відмовилася обговорювати рівні готовності, аргументуючи вимогами оперативної безпеки.

The New York Times повідомляє, що загибель на Донбасі чотирьох українських військових і нарощування російських військ на кордоні з Україною привернули увагу високопоставлених американських чиновників в Європі та Вашингтоні.

За даними видання, минулого тижня у відповідь на розгортання додаткових російських військ рівень спостереження EUCOM був підвищений з «можливої кризи» до «потенційно неминучої кризи» — найвищого рівня.

Як пише New York Times, американські оцінки чисельності стягнутих до кордонів України російських військ різняться. Однак, за словами одного з чиновників, додатково було стягнуто близько 4 тисяч військових.

На думку колишнього командувача американською армією в Європі Бена Ходжеса, стягування військ може бути «позерством росії» і «перевіркою» адміністрації нового президента США Джо Байдена.

Деякі офіційні особи вважають, що росія в основному займається брязканням зброєю і не бажає відновлювати наступ. Інші стурбовані більше, вважаючи, що наміри путіна неясні і що операція з перевірки нового президента (США, - ред.), може швидко перерости в щось більш зловісне,

пише New York Times

Варто нагадати, що 30 березня під час позачергового засідання Верховної ради головнокомандувач ЗСУ Руслан Хомчак росія нарощує сили поблизу українського кордону.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua