НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Російські терористи відправили Медведчуку кількох "помилуваних". Де вони зараз – невідомо

14:29 / 21 січня 2021

Омбудсмен Людмила Денісова повідомила у Телеграм, що "кількість громадян, яку планують передати на підконтрольну Україні територію, постійно змінюється. Крім того, на цю годину місце перебування наших співгромадян невідоме". 

Ватажки ОРДЛО 20 січня відпустили для передачі в Україну кількох людей, помилуваних заздалегідь, 21 січня їх планували відправити з росії в Білорусь, звідки їх має забрати лідер ОПЗЖ і кум російського диктатора Віктор Медведчук. Про це кілька годин тому повідомила Східна правозахисна група.

Сьогодні вони доставлені в РФ, із Мінська їх мав забрати опозиційний народний депутат України на своєму літаку. До Мінська їх теж мали доставити літаком із м.Ростов. Для того, щоб не спростовувати заявлену вчора ЗМІ кількість звільнених людей, дану інформацію ми розголошувати не будемо. Торги йшли з понеділка і так званий омбудсмен "ЛНР" намагалася пролобіювати двох людей у цей список, тому процес затягнувся на один день.

Повідомлення Східної правозахисної групи у Facebook

За інформацією джерел Східної правозахисної групи, з ОРДО об 11.45 середи через пункт пропуску "Ізварине" за напрямом Донецьк - Матвіїв Курган - Ростов пройшов зі спеціальним супроводом спецконвой із представниками НЗФ "ДНР" і з людьми, яких "помилував" голова т.зв. "ДНР" Денис Пушилін.

З ОРЛО о 13.15 середи через пункт пропуску "Ізварине" у напрямку Луганськ - Новошахтинськ - Ростов пройшов зі спецсупроводом спецконвой із представниками НЗФ "ЛНР" і з людьми, яких помилував голова т.  зв. "ЛНР" Леонід Пасічник.

За даними правозахисників, розглядали два маршрути. Якби президент України й СБУ дали згоду, то людей могли передати на КПВВ "Майорськ". Але був і запасний маршрут. Його і задіяли.

За даними джерел, вранці у Медведчука були проблеми з вильотом – але яка ситуація тепер, невідомо. Російські ЗМІ пишуть, що Державна авіаційна служба України отримала розпорядження не випускати його на росію.

Мобільний зв'язок родичів із помилуваними перервано з 20 січня. Родичам повідомили, що їхні близькі вже помилувані і перебувають на волі.

Варто додати, що 20 січня Медведчук звернувся до голови СБУ Баканова з проханням посприяти у звільненні українських громадян, які перебувають на окупованих теориоріях Донбасу. У зверненні йдеться про чотирьох людей, повідомляється на сайті проросійської партії ОПЗЖ

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua