НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Трамп винен у підбурюванні до "збройного заколоту" проти США – Ненсі Пелосі

21:46 / 13 січня 2021

Президент США Дональд Трамп несе відповідальність за спробу повстання в Вашингтоні і зобов'язаний покинути свій пост, заявила в середу спікер Палати представників Конгресу США Ненсі Пелосі, передає "Інтерфакс-Україна".

Такі обвинувачення пролунали під час дебатів, які відбуваються в Палаті представників перед тим, як конгресмени повинні будуть проголосувати за резолюцію про оголошення імпічменту Трампу.

"Ми знаємо, що президент США підбурював до цього повстання, до цього збройного заколоту проти нашої спільної батьківщини. Він повинен піти, він є виразною і безпосередньою загрозою для нації, яку ми всі любимо", - сказала Пелосі.

У резолюції Трампа обвинувачують у "тяжких злочинах і проступках" з огляду на заворушення в Капітолії, що відбулися минулого тижня в США.

Якщо Палата представників у середу прийме резолюцію про оголошення імпічменту Трампу, то розгляд питання перейде в верхню палату Конгресу - в Сенат.

Тим часом лідер більшості в Сенаті, республіканець Мітч Макконнелл спілкувався в середу з лідером демократичної меншості Чаком Шумером і повідомив його, що Сенат не буде переривати канікули заради розгляду резолюції про імпічмент і навряд чи збереться раніше 19 січня, за день до інавгурації Джозефа Байдена, передає CNN

Трамп за час свого президентського терміну вже проходив через процедуру імпічменту. У лютому минулого року американські сенатори не стали визнавати Трампа винним у зловживанні владою і перешкоджанні розслідуванню, яке проводив Конгрес.

6 січня прихильники Трампа прорвалися в будівлю Конгресу у Вашингтоні, в результаті заворушень мінімум п'ятеро людей загинули. Конгресмени в Капітолії в той момент займалися твердженням результатів голосування колегії вибірників, згідно з якими переможцем президентських виборів став Байден. Засідання Конгресу було перервано, частину конгресменів евакуйовано.

Коли в Капітолії вдалося відновити порядок, Палата представників і Сенат США затвердили перемогу Байдена.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua