НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Через проведення перепису населення росією в Криму Україна залишає за собою право реторсії - МЗС

14:43 / 15 жовтня 2021

"Україна засуджує проведення російською федерацією всеросійського перепису населення на території тимчасово окупованої Автономної Республіки Крим та м. Севастополь", - йдеться у заяві опублікованій на сайті МЗС України. 

Такі дії рф спрямовані проти державного суверенітету і територіальної цілісності України та є продовженням намагань легітимізувати спробу анексії тимчасово окупованого Криму, поширити на його територію дію російського законодавства. Проведення перепису на тимчасово окупованій території є недружнім актом щодо нашої держави, і ми залишаємо за собою право застосування реторсій (обмежувальні заходи, застосовувані однією державою до іншої держави (або до її громадян) у відповідь на її несправедливі дії з метою домогтися припинення цих дій, ред.)", - написано у заяві.

Міністерство закордонних справ України вказує на те, що так званий референдум у Криму, у березні 20214 року не має юридичної сили та не може стати підставою для будь-якої зміни статусу Кримського півострова у тому числі слугувати підставою для відображення результатів перепису населення в окупованому Криму як частини загальноросійського перепису.

Основою для оцінки ситуації в Криму може бути лише неупереджений та об’єктивний моніторинг з боку міжнародних організацій, які мають відповідний мандат, що здійснюється відповідно до законодавства України та норм міжнародного права, а також правозахисних неурядових організацій", - написано у заяві.

МЗС закликало міжнародну спільноту засудити проведення росією перепису населення на тимчасово окупованій території України та не визнавати результати. 

Європейська служба зовнішніх справ засудила рішення росії проводити перепис населення в тимчасово окупованому Криму, пише "Радіо Свобода" з посиланням на заяву речника Служби Пітера Стано.

ЄС засуджує рішення російської федерації провести перепис населення на незаконно анексованій українській території Крим та місті Севастополь з 15 жовтня по 14 листопада та початок чергової призовної кампанії 1 жовтня", - йдеться у заяві.

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua