НОВИНИ

Коротко і по суті. Лише Найважливіше.
UMN.UA - це найважливіші теми дня у розвитку та ексклюзиви з прямих ефірів UMN. Красиво. Інформативно. Виключно. Будь собою. Будь з нами. Бути справжнім – важливо!
Launched by
Якщо вам подобається те, що ми робимо —
будемо вдячні за фінансову підтримку нашого проєкту.
💙💛
Наші реквізити:
ГО ЮМН
IBAN:
UA063052990000026001016207598
pb.ua:
5363 5423 0778 1303
monobank:
5375 4141 0021 8964
Наша банка монобанк:
Paypal:
paypal@skrypin.ua
Payoneer:
5300 7211 2293 8860
Мобільні перекази:
+380963302229

Довибори на 208 окрузі: хто балотується до Верховної ради

15:01 / 22 жовтня 2020

25 жовтня пройдуть довибори по округу №208 в Чернігівській області. Депутат-мажоритарник від округу Валерій Давиденко наприкінці травня був знайдений мертвим в своєму офісі в Києві. Основна версія правоохоронців – самогубство. Наші партнери зі «Слово і діло» пропонують подивитися, хто найближчої неділі спробує потрапити до Верховної ради по цьому округу.

Усього Центральна виборча комісія зареєструвала 18 кандидатів в народні депутати. Серед них удова Давиденка – Людмила Давиденко, яка йде як самовисуванець. Згідно з передвиборчою програмою, серед її пріоритетів – захист українського села і сільгоспвиробника, боротьба з корупцією у владі, поліпшення умови розвитку для малого і середнього бізнесу.

Від «Слуги народу» на довибори йде адвокат Анатолій Гунько. Цікаво, що він у своїй програмі обіцяє, зокрема, запровадити обов'язкову конфіскацію майна корупціонерів і систему грошової винагороди для громадян за виявлення корупції. Але відповідні закони були ухвалені в парламенті ще рік тому.

ЦВК зареєструвала ще двох кандидатів з прізвищем Гунько – самовисуванців Анатолія Гунька та Ігоря Гунька.

Знову балотується в Раду лідер Радикальної партії Олег Ляшко. «Слово і діло» вже вивчило його програму і перевірило, чи давав політик раніше обіцянки по пунктах, зазначених в ній.

Серед кандидатів є дружина колишнього нардепа Сергія Капліна – Владлена Каплін (помічник адвоката). У програмі вона обіцяє працювати над підвищенням мінімальної зарплати та пенсії, боротися проти продажу землі, протистояти легалізації наркотиків в Україні.

Крім того, до парламенту балотуються Володимир Василевич, Олексій Оскер, Михайло Побігай, Михайло Цісельський (самовисуванці), Іван Донець (Прогресивна соціалістична партія України), Віктор Карпович («Сам за себе»), Василь Крутчак (Право-консервативна партія «Північний шлях »), Денис Нечепорук (партія «Товариш»), Володимир Нечипоренко (Партія захисників вітчизни), Іван Симоненко («За права людини»), Сергій Суханов (партія Сергія Суханова), Віталій Чорний (партія «Команда Сергія Мінька»).

Ми переходимо на розповсюдження інформації лише у YouTube, Facebook та Тelegram

13:23 / 2 березня 2022

Друзі! Важливо! Ми переходимо на розповсюдження інформації лише в YouTube, Facebook та Тelegram-каналі.

Інформаційні стріми з 8 ранку до 0 ночі у співробітництві з відомими журналістами та блогерами на каналах UMN та skrypin.ua

Наш Facebook: https://www.facebook.com/UkrMediaNetwork

Наш Тelegram: https://t.me/UMNuaНаш Twitter: https://twitter.com/UMN_ua